Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 295 kJ / 1 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,38 g |
Tuky | 90,42 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 764 mg |
Sodík | 501 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 109,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obracený koláč z křížal a zakysané smetany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n91P
Moje poznámka
Obracený koláč z křížal a zakysané smetany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n91P
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 20 minutami
Plněná vejce s žervé
Přidáno před 1 hodinou
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohová bábovka s pravou vanilkou
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené vločky s vanilkou
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé rohlíky - do hodiny hotové
Jan_Nepomuk před 8 minutami
Zapečené brambory s masem a se smetanou
Sima1996 před 1 hodinou
Kachní prsa s portskou omáčkou
Sahula před 2 hodinami
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 2 hodinami
Kachní prsa se zázvorovo - pomerančovou omáčkou
Sahula před 2 hodinami
Dančí gulášek
pavelkapusta5 před 3 hodinami
Rychlé kuře na kari
pavelkoutnak před 3 hodinami
"Pštrosí" vejce
Jituaka před 3 hodinami
Tématické fráze:
obrácený jablečný koláč se zakysanou smetanou,
recepty z krizal,
buchta z křížal,
křížaly recepty,
recept z krizal,
co z křížal,
koláč s křížalami,
moučník z křížal,
dort recept křížalami z jablek,
zakysaná smetana recepty,
obrácený koláč,
krizaly v receptech,
recepty s krizalami,
křížaly recept,
livanec z krizal,
křížaly buchta,
koláč s tvarohem a křížaly recept,
obráceny kolac z jablek a se zakysanou smetanou,
buchta s křížaly,
koláč s křížalama
Suroviny:
křížaly,
máslo,
cukr hnědý,
ořechy,
tvaroh,
vejce,
cukr hnědý,
sůl,
smetana zakysaná,
mouka hladká
Komentáře (5)