Postup přípravy
Krok 1: Sýr nakrajíme na kostičky, salám a okurku na kolečka.
Krok 2: Tyto ingredience napichujeme střídavě na špejle, dokud není špejle plná.
Krok 3: Z mouky a vajíčka zhotovíme těstíčko a v něm připravené špízy obalíme.
Krok 4: Na pánev si dáme rozpálit olej, poté vložíme špízy a osmažíme ze všech stran. Podáváme s bramborovou kaší či vařenými bramborami.
Zveřejněno 3. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrový špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lO3M
Moje poznámka
Sýrový špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lO3M
Nejnovější recepty
Slané vaječné řezy
Přidáno před 13 hodinami
Chlebíčky s paštikou z hlívy
Přidáno před 14 hodinami
Falešná vafle
Přidáno před 14 hodinami
Smoothie z řapíkatého celeru a banánu
Přidáno před 14 hodinami
Dietní utopenci z lyonského salámu
Přidáno před 15 hodinami
Slavnostní huspenina
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicový krém
Misicka77 před 4 hodinami
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
Christine před 9 hodinami
Rychlokoláč s drobenkou
Suchos182 před 11 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
HelenSramkova před 12 hodinami
Vepřová plec v cibulovo-česnekové omáčce
Valis před 12 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Valis před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
pikador před 12 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
vozlenka před 12 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Capri1412 před 13 hodinami
Domácí langoše
Luciekaci před 13 hodinami
Tématické fráze:
sýrové ražničí,
špíz,
švédské ražniči,
špíz se sýrem,
spizy se syrem,
recept na spiz,
recepty spiz,
špíz recept,
švýcarský špíz,
sýrové špízy smažené,
nakládaný salám,
nakládaný eidam,
sirovy spiz,
nakládaný sýr eidam,
špíz recepty,
špízy,
špízy recept,
recept špíz,
špízy za studena,
špízy z točeného salámu
Suroviny:
sýr eidam,
okurky sterilované,
salám točený,
mouka hladká,
vejce,
olej,
špejle
Komentáře (4)