Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trhané maso - vepřové

Hodnocení receptu je 5,0 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

KatharinaK KatharinaK

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 727 kJ /
2 564 kcal
Bílkoviny305,92 g
Tuky129,01 g
Vláknina16,81 g
Cholesterol 975 mg
Sodík 8,81 g
Sůl21,85 g
Sacharidy40,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájíme cibuli na kostičky a dáme do mističky. Přidáme prolisovaný česnek (může být i nakrájený) a všechny ostatní ingredience na marinádu a vše smícháme. Krok 2: Marinádou potřeme maso ze všech stran a necháme v lednici do druhého dne. Krok 3: Maso pečeme na cca 160 stupňů 5 hodin, poté ho natrháme dvěma vidličkami a podáváme dle chuti s kaší, hamburgerovou bulkou, bramborami, pečivem, zeleninou... Přidáme například i BBQ omáčku, která je k trhanému masu výborná.

Zveřejněno 23. 2. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trhané maso - vepřové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lqj6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trhané maso - vepřové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lqj6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
plec vepřová, cibule, česnek, ocet rýžový, omáčka sojová, omáčka worcesterová, pepř mletý, sůl, paprika sušená uzená, koření ďábelské, olej

Přidat fotografie receptu