Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 33 180 kJ / 7 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,78 g |
Tuky | 414,81 g |
Vláknina | 66,25 g |
Cholesterol | 2,36 g |
Sodík | 849 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 854,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový koláč s marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K98
Moje poznámka
Jablkový koláč s marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K98
Nejnovější recepty
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 4 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 7 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno před 8 hodinami
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohová bábovka s pravou vanilkou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta s tvarohem
RomanaMonika před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Naekee před 1 hodinou
Nadýchaná banánová buchta
Naekee před 1 hodinou
Květákový mozeček
Radek2112 před 1 hodinou
Pesto z medvědího česneku
MirkaP před 2 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
ne.honzula12 před 3 hodinami
Nepečený citrónový cheesecake
helena.pavlickova.f před 4 hodinami
Sloní žrádlo
Zuzana.tr před 4 hodinami
Vepřové kostky s hořčicí
Denous97 před 5 hodinami
Tématické fráze:
koláč jako květina recept,
jablkova perinka,
jablečný koláč s marcipánem,
koláč jako květina,
strouhaný jablkovy koláč,
marcipánový koláč,
recepty na koláče,
recept koláč jako květina,
jablkové recepty,
recept na koláče,
recepty-koláče a buchty z jablek,
koláč květina recept,
jablkový strouhaný koláč,
buchta na ruby,
jablkovy,
jablkovy recept,
koláč na ruby jablkový,
recepty-jablkový koláč,
šlehačkové koláče,
nutela prodej
Suroviny:
jablko,
cukr,
máslo,
vejce,
sůl,
šťáva citronová,
šlehačka,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
marcipán,
mandle,
pudink mandlový,
cukr,
likér mandlový
Komentáře (2)