Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Topinková pomazánka

Na křupavou teplou topinku patří dobrá pomazánka. Stačí pouze umixovat pečené mleté maso s několika dalšími surovinami. Doma připravená pomazánka chutná mnohem lépe, než ta kupovaná.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Terkat

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 30 min

75 min (45 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 970 kJ /
1 427 kcal
Bílkoviny104,48 g
Tuky91,74 g
Vláknina16,14 g
Cholesterol 758 mg
Sodík 479 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy41,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. Z paprik vykrojíme jadřinec a pokrájíme. Krok 2: Mleté maso smícháme s cibulí a česnekem. Ochutíme kořením na mleté maso, přidáme vejce, strouhanku a na plechu vytvoříme placku. Krok 3: Plech vložíme do trouby a pečeme na 200 °C, dokud není maso hotové. Krok 4: Upečené maso nakrájíme na menší kousky a dáme do mixéru. Dle chuti přidáme cibulky, nálev z cibulek, kečup a papriku. Vše rozmixujeme.

TIP: Jak snadno upéct topinky. Jde to i bez tuku

Zveřejněno 4. 2. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Topinková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yP9BW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Topinková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yP9BW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso mleté, koření na mleté maso, vejce, strouhanka, cibule, česnek, kečup sladký, cibulky sterilované, paprika čerstvá červená

Přidat fotografie receptu