Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu pečená vepřová kýta

Vepřová kýta se bude díky dlouhému pečení přímo rozplývat na jazyku. Díky bylinkám krásně voní a chilli jí dodá trochu pikantnosti. Spolu s ní upečeme i zeleninovou přílohu, kterou tvoří cuketa, batáty a žampiony.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 200 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 190 min

200 min (10 min příprava + 190 min tepelná úprava)

10. 7. 2024 12:53

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 993 kJ / 954 kcal
Bílkoviny150,30 g
Tuky26,90 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 370 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy21,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: sůl, pepř mletý, rozmarýn čerstvý, chilli paprika sušená, kmín drcený, olej olivový, cuketa, batáty, žampióny, koření oregáno, kýta vepřová

TopRecepty.cz

Pomalu pečená vepřová kýta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AD1y7