Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pudinková buchta se skořicí

Krásně nadýchaná pudinková buchta, potřená zakysanou smetanou a posypaná mletou skořicí, má příjemně osvěžující chuť a v ústech se krásně rozplyne. Spoustě z nás připomene dětství a ze stolu zmizí během chvilky.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 115 min Doba přípravy: 80 min Doba tepelné úpravy: 35 min

115 min (80 min příprava + 35 min tepelná úprava)

22. 7. 2024 19:04

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie16 178 kJ / 3 867 kcal
Bílkoviny100,50 g
Tuky182,53 g
Vláknina6,96 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 1,04 g
Sůl3,10 g
Sacharidy452,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Buchta je pečená na plechu o rozměru 32x25 cm.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jedna z mých nejoblíbenějších buchet <3 ty chutě jsou prostě skvělé :-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 7. 2024 21:03

:-)<3:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, cukr krystal, vejce, prášek do pečiva, olej, mléko, pudink vanilkový, cukr krupice, cukr vanilkový, smetana zakysaná, skořice mletá

TopRecepty.cz

Pudinková buchta se skořicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9P7D