Cikánský guláš ze zvěřiny
Na zvěřinový guláš nedají mnozí z nás dopustit. Použít můžete maso srnčí, dančí i jelení. Dejte mu však dostatek času, aby se mohly chutě správně propojit s kořením a lahodnou omáčkou, na jejíž základ je potřeba dozlatova usmažená cibule.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cikánský guláš ze zvěřiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5mz
Moje poznámka
Cikánský guláš ze zvěřiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5mz
Nejnovější recepty
Špagety s čočkovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
"Kulajda" ze zbylé koprovky
Přidáno před 14 hodinami
Slané vaječné řezy
Přidáno před 18 hodinami
Chlebíčky s paštikou z hlívy
Přidáno před 19 hodinami
Falešná vafle
Přidáno před 19 hodinami
Smoothie z řapíkatého celeru a banánu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Prosedlá buchta s tvarohem
Smidovakr před 3 minutami
Špenátové gnocchi
Dagemar před 25 minutami
Karamelový dort
kaminky před 45 minutami
Vepřové nudličky s omáčkou
michaelatomastikova999 před 51 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 53 minutami
Čočka na česneku a cibulce
esindler@seznam.cz před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Monkrizova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
hawrusak15 před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Katulda43 před 2 hodinami
Preferment
Jana2211 před 2 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
česnek,
slanina,
protlak rajčatový,
marmeláda pikantní,
sádlo,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
pepř mletý,
majoránka,
feferonka,
mouka polohrubá
Komentáře