Plněná žebra z daňka
Máme pro vás tip na zpracování zvěřiny, konkrétně dančích žeber. Tato méně atraktivní část masa se dá naplnit skvělou nádivkou se žampiony a slaninou. Naplněná žebra pak stačí jen upéct a můžete podávat, třeba s opékanými bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná žebra z daňka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN5rl
Moje poznámka
Plněná žebra z daňka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN5rl
Nejnovější recepty
Špagety s čočkovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
"Kulajda" ze zbylé koprovky
Přidáno před 14 hodinami
Slané vaječné řezy
Přidáno před 18 hodinami
Chlebíčky s paštikou z hlívy
Přidáno před 19 hodinami
Falešná vafle
Přidáno před 19 hodinami
Smoothie z řapíkatého celeru a banánu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátové gnocchi
Dagemar před 20 minutami
Karamelový dort
kaminky před 40 minutami
Vepřové nudličky s omáčkou
michaelatomastikova999 před 46 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 47 minutami
Čočka na česneku a cibulce
esindler@seznam.cz před 55 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Monkrizova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
hawrusak15 před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Katulda43 před 2 hodinami
Preferment
Jana2211 před 2 hodinami
Smažený květák
radekfiala před 2 hodinami
Suroviny:
žebra,
chléb toustový,
slanina anglická,
žampióny,
vejce,
cibule,
sádlo,
petrželka,
mléko,
špek,
sůl,
pepř mletý,
květ muškátový,
kmín drcený
Komentáře