Baskické plátky
Šťavnaté a měkké dušené plátky vepřového masa jsou oblíbeným jídlem naší kuchyně. Podáváme je se šťávou ochucenou rajčatovým protlakem a kapiemi. Jako přílohu můžeme například zvolit rýži.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Baskické plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkMVk
Moje poznámka
Baskické plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkMVk
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 1 hodinou
Plněná vejce s žervé
Přidáno před 2 hodinami
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová bábovka s pravou vanilkou
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené vločky s vanilkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kýta na paprice
Ivcaaa před 22 minutami
Rychlé rohlíky - do hodiny hotové
Jan_Nepomuk před 52 minutami
Zapečené brambory s masem a se smetanou
Sima1996 před 2 hodinami
Kachní prsa s portskou omáčkou
Sahula před 3 hodinami
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 3 hodinami
Kachní prsa se zázvorovo - pomerančovou omáčkou
Sahula před 3 hodinami
Dančí gulášek
pavelkapusta5 před 3 hodinami
Rychlé kuře na kari
pavelkoutnak před 4 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
česnek,
kapie,
protlak rajčatový,
cukr,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
olej,
máslo,
rozmarýn,
petrželka
Komentáře