Hermelín zapečený v kaiserce
Recept ještě nebyl hodnocenHermelín zapečený v kaiserce můžeme podávat jako rychlou a výbornou svačinu nebo večeři. Příprava je velmi snadná. Do rozkrojené kaiserky vložíme sýr, který podle chuti…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 098 kJ / 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,75 g |
Tuky | 2,50 g |
– nasycené | 0,75 g |
– nenasycené | 1,25 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,75 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 638 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 1,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Hermelín zapečený v kaiserce můžeme podávat jako rychlou a výbornou svačinu nebo večeři. Příprava je velmi snadná. Do rozkrojené kaiserky vložíme sýr, který podle chuti…
Obložené pečivo je u nás nedílnou součástí denního jídelníčku. Stejně oblíbený je i bramborový salát. Ten dáváme tradičně na chlebíčky, no v tomto případě na kaiserky.…
Milovníci červené řepy mohou jásat, další meta pokořena. Z řepy nemusíte připravovat pouze pomazánky a boršč. Lze z ní vytvořit i nefalšovaný hamburger. A k údivu všech…
Na nádivku roztrháme nebo pokrájíme kaiserky, dáme do misky a zalijeme mlékem. Pokud by potřebovaly více mléka, ještě trochu přilijeme. Pak přidáme všechny suroviny na…
Omytá stehna dáme vařit s cibulí, česnekem, nakrájenou zeleninou a kořením. Dostatečně osolíme a uvaříme do měkka.Uvařená stehna zbavíme kůže a kostí. Obrané maso…
Nejlépe večer předem si připravíme pomazánku – smícháme pomazánkové máslo, nastrouhaný sýr, trošku zředíme mlékem, aby ale zůstala trochu hustší. Dochutíme česnekem,…
Tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned…
Rozkrojíme kaiserku a dáme ji do trouby rozpéct.Mezitím smícháme cottage s hořčicí a kořením podle chuti.Nakrájíme cuketu na kolečka a na teflonové pánvi ji osmahneme do…
Kaiserky jsou oblíbeným druhem pečiva. Na svačinu, na výlet, ale také z nich můžeme připravit pohoštění pro nečekanou návštěvu. Pečivo doplníme třeba pomazánkou z…
Jak na dokonalý máslový pudinkový krém: Díky jednoduchým radám bude krásně hladký a cukroví zvláční i dochutí
Dýně se hodí i do domácí snídaňové granoly. Křupavá dobrota se snadno připravuje a provoní celý dům
Těhotnej kuchař radí, jak na dokonale křupavé bramboráky. Dávejte pozor na teplotu použitého mléka, říká známý influencer