Hebká hustá čokoládová poleva
Recept ještě nebyl hodnocenČokoládovou polevu potřebujeme v kuchyni každou chvíli, proto se hodí mít její přípravu v malíčku. Naučte se s námi lesklou a hebkou domácí polevu, díky které vaše dorty…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 732 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 18,00 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Čokoládovou polevu potřebujeme v kuchyni každou chvíli, proto se hodí mít její přípravu v malíčku. Naučte se s námi lesklou a hebkou domácí polevu, díky které vaše dorty…
Všechny sypké ingredience smícháme dohromady. Poté přidáme vajíčko, kefír a olej, vymícháme těsto dohladka (mixer nepoužívat).Těsto vylijeme na vymazaný plech, vložíme…
Lehký smetanový krém, proložený vrstvičkou čokolády mezi dvěma tenkými pláty kakaového těsta, navrch politý čokoládou. To je řez "Kinder Pingui", který si můžete snadno…
Bílky se solí vyšleháme do polotuha, přidáme cukry a došleháme do tuha. Přidáme žloutky a zašleháme je do směsi. Potom za stálého šlehání vlijeme olej. Nakonec přesejeme…
Lehounké těsto této rolády v sobě ukrývá pořádnou vrstvu ušlehané smetany a sladkokyselou náplň z višní. Dopřejte si skvělý moučník také, není tak složitý na přípravu a…
Na korpus ušleháme vejce, olej a cukr, a vmícháme sypké suroviny, pak vše dobře prošleháme. Vlijeme do vymazané a vysypané dortové formy (použila jsem průměr 25 cm).Dáme…
Zralé, měkké avokádo oloupeme, vyjmeme pecku a avokádo nakrájíme do misky na kousky. Přidáme kakao, banán, fruktozu, popřípadě med a vše rozmixujeme tyčovým mixérem…
Lahodné vláčné muffiny z celozrnné mouky s bohatou chutí hořké čokolády krásně voní po mandlích. Jejich příprava je velmi snadná, zvládne to i začátečník. Pokud máte…
Osvěžující dort s ovocem a čokoládovou polevou je perfektní volbou pro každou slavnostní příležitost. Nadýchaný korpus je prokládán vrstvou krému s ananasem, který…
Brownies můžete snadno vylepšit přidáním sterilovaných fazolí. Těsto je díky nim krásně vláčné a dodají mu bílkoviny. Příprava je velmi snadná a rychlá a potěšíte i ty,…
Prvně si pár dnů předem vyrobíme botičky, aby nám zaschly a vytvrdly. Je to pro lepší a bezpečnou manipulaci. Návod na výrobu botek a zvířátek přikládám v odkazu do…
Jednoduchý recept na zdravý proteinový fitness koláč 1. Rozpálím troubu na 170-180° 2. Rozmixuji vločky 3. Přidám vejce a banán, rozmixuji 4. Přidám protein a…
Makové řezy bez lepku nabízí alternativu pro ty, kteří ze zdravotních důvodů nemohou lepek. Bezlepkové korpusy bývají někdy sušší, ale tento je díky zakysané smetaně…
Do mísy prosijeme suché ingredience a promícháme.V druhé míse promícháme zbytek ingrediencí.Obojí smícháme a vyšleháme do hladka. Ručně lehce vmícháme 2/3 na hrubo…
Pokud máte doma přebytky velmi zralých banánů, můžete je jednoduše využít při přípravě výborného chlebíčku. Je vláčný, i bez cukru v těstě pěkně sladký a díky řepě má…
Dort bez mouky pro ty, kteří kvůli zdravotnímu omezení nemohou běžné moučníky. Navíc velmi jednoduchý na přípravu, která složitě jen vypadá. Je nejen hezký, ale i velmi…
Smícháme všechny suché ingredience, kromě cukru. Zbytek ingredienci prošleháme, aby se vše propojilo.Vše smícháme dohromady a vyšleháme do hladkého těsta.Pekáč…
Vejce, cukr, esenci, olej vyšleháme do pěny.Prosijeme mouku s práškem do pečiva a obě kakaa. Přisypeme k vaječné směsi a na malé obrátky dobře zapracujeme.Formu…
Všechny suroviny na těsto smícháme a vylijeme na hlubší plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 200°C asi 20 minut (zkusíme píchnout špejlí,…
Šlehačku se ztužovači, vanilkovým aróma a moučkovým cukrem vyšlehat do tuha. Vmíchat kysané smetany. Korpusy a nebo piškoty nechat nasát z roztoku kávy, alkoholu a vody…
Šlehačku se ztužovači, vanilkovým aróma a moučkovým cukrem vyšlehat do tuha. Vmíchat kysané smetany. Korpusy a nebo piškoty nechat nasát z roztoku kávy, alkoholu a vody…
Těsto: Bílky oddělíme od žloutků. K bílkům přidáme špetku soli a šleháme na max obrátky šlehače. Když už sníh skoro je, přišleháváme po částech cukr. Nakonec důkladně…
Suché ingredience promícháme a prosijeme do mísy.Mléko smícháme s vejci a spolu se změklým máslem vpracujeme ručně do suché směsi. Oddělíme asi třetinový kousek těsta,…
Na rozvar dát do kastrolu mléko, čokoládu, cukr, kůru a šťávu z pomeranče lehce rozvařit a dát odstát. Mezitím vejce, cukr, olej, sodovku rozšlehat metličkou a vymíchat…