Hraběnčiny výborné řezy
Recept ještě nebyl hodnocenHraběnčiny řezy patří k nejlepším českým moučníkům. Nadýchaný sníh promění obyčejný jablečný koláč ve sváteční dezert - jako ze zámku. Vyzkoušejme ověřený recept. Řezy…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 339 kJ / 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Hraběnčiny řezy patří k nejlepším českým moučníkům. Nadýchaný sníh promění obyčejný jablečný koláč ve sváteční dezert - jako ze zámku. Vyzkoušejme ověřený recept. Řezy…
Jednoduchý recept na velmi oblíbené vafle - suroviny pouze smícháme do těsta a po částech upečeme ve vaflovači. Ozdobit už můžeme podle zvyklostí, třeba čerstvým ovocem…
Milujete linecké cukroví a perníčky? Tak to tu pro vás máme skvělý recept na spojení těchto dvou chutí. Křehká kolečka ovoní perníkové koření a po upečení je slepíme…
Voňavý kokos si našel své místo u vánočního stolu. Mezi nejtradičnější kousky patří kokosky, vyzkoušet ale můžete i méně okoukané variace. Například jemné kokosové…
Vánoce se rychle blíží, a proto je načase oprášit recepty na cukroví. Jedním z tradičních receptů našich babiček jsou polomáčené banánky z pudinkového těsta. Slepují se…
Pokud máte doma nějak podezřele moc přezrálých banánů, řešení, jak je zpracovat je jednoduché. Máme pro vás skvělý recept na banánový chlebíček okořeněný muškátovým…
Čertovská roláda se bude perfektně hodit pro období Mikuláše a skvěle vám osladí první adventní týden. Karamelová náplň s oříškovo-čokoládovým krémem, oplatkami a…
Na vánočním stole nesmí chybět z tradičních druhů také strojkové cukroví. Má velkou oblibu u mladších i starších mlsounů. Nechte se inspirovat naším receptem na křehké…
Jak vybrat perfektní český moučník na neděli? Rozhodně bábovku. Ideálně třenou, se spoustou másla a posypanou cukrem, přesně jako od babičky. Je s ní sice více práce,…
Pokud máte rádi kokos, máme pro vás recept na foukané kokosové rohlíčky, které nádherně provoní vaši domácnost. Lahodné a křehké rohlíčky jsou velmi jednoduché, takže do…
Pokud na vás doma čekají přezrálé banány, které volají po zpracování, upečte z nich banánový moučník. Banánová buchta je velmi vláčná a nadýchaná a nejlépe si ji…
Neumíte si představit odpolední kávu bez moučníku? Upečte si banánovou bábovku. Banány dodají vláčnost a přirozeně osladí a chybět nesmí kousky čokolády. K přípravě vám…
Tento vláčný a chutný moučník zvládne i začátečník. Jemný kakaové těsto s vrstvou tvarohové náplně uprostřed vám po upečení zaručí příjemnou svačinu nebo snídani. Určitě…
Ochutnejte výborný mrkvový moučník, který je i přes mrkev v těstě díky prášku do pečiva a bílkovému sněhu krásně nadýchaný. Po upečení ho potřeme pudinkovým krémem…
Vánoce jsou za dveřmi a málokterý štědrovečerní stůl se obejde bez cukroví. Křehké linecké cukroví patří mezi vánoční oblíbence již celá desetiletí. Vyzkoušejte tento…
Linecké je oblíbeným cukrovím na jakékoliv svátky. Křehké máslové těsto s vůní citronové kůry se doslova rozplývá na jazyku. Po upečení slepujeme oblíbenou marmeládou a…
Vynikající koláč ke kávě potěší každou návštěvu. Vyzkoušejte tento snadný recept na koláč s tvarohovou náplní, která voní po vanilce, a povidly. Koláč bohatě posypeme…
Dva pláty křehkého těsta a mezi nimi šťavnatá náplň z tvarohu a marmelády. Není třeba mnoho práce a už nás na stole čeká lákavá dobrota. Tento linecký koláč vždy potěší…
Dýně je univerzální surovina. Můžete ji použít jak do slaných, tak do sladkých receptů, třeba právě do muffinů. Díky dýni budou muffiny krásně vláčné, ideálně sladké a…
Zázvorky potřebují před konzumací odležet. To je jejich jediná vada. Jinak mají samé plusy. Jak v chuti, tak ve snadné přípravě. Navíc patří k vánočním svátkům. Pusťte…
Čas vánoční se pomalu blíží a tak můžeme pomalu přemýšlet nad tím, jakými druhy cukroví překvapíme své blízké. Připravte nebesky lahodné čokoládové košíčky s pařížským…
Francouzský hruškový koláč je vláčný, šťavnatý díky bohaté vrstvě hrušek a provoněný skořicí. Před koncem pečení koláč polijeme sladkou směsí s máslem, která na povrchu…
Máte chuť na makový koláč, ale nechcete čekat, než vykyne těsto? Nechte droždí v lednici a upečte rychlou makovou buchtu s drobenkou. Přidat můžete i švestky, pokud je…
Pletená kráska z kynutého těsta nesmí chybět na žádném vánočním stole. Řeč je samozřejmě o vánočce, která je tradičním symbolem Vánoc. Pokud nemáte čas na přípravu…
Prezident Edvard Beneš miloval obyčejná jídla. Třeba kávu s mlékem, nebo tyhle jednoduché sladké nudle s tvarohem
Tradiční svatební polévkou je vývar s knedlíčky. Jak je udělat, aby chutnaly božsky?
Farmářka radí, jak správně namáčet a připravovat sušené houby shiitake: Výrazné chuti prospěje delší doba v lednici