Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Recept ještě nebyl hodnocenPotřebujete chutný a reprezentativní moučník, ale nechcete jeho přípravou trávit celé hodiny? Pak je tato snadná a rychlá hrníčková bábovka s tvarohem ideálním řešením!…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 400 kJ / 335 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 75,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Potřebujete chutný a reprezentativní moučník, ale nechcete jeho přípravou trávit celé hodiny? Pak je tato snadná a rychlá hrníčková bábovka s tvarohem ideálním řešením!…
Rychlá jednoduchá hrníčková bábovka, kterou můžete upéct ke snídani pro rodinu i ke kávě pro návštěvu. Připravit ji zvládnete s minimem nádobí třeba i na chalupě. Díky…
Velikonoce se blíží, a tak je na čase oprášit recept na mazanec. Vláčný bochánek se peče jednou za rok, tak ať stojí za to. Těsto musí vonět máslem, přidat můžete i…
Velikonoce si bez mazance jen stěží představíme. Pokud hledáte recept na mazanec, který je pěkně hutný a nadýchaný jako vata, a na plechu zůstane krásně vysoký,…
Opomíjený a přitom lahodný nákyp, na kterém si pochutnáte celoročně. Připravit ho můžete s čerstvým, ale i kompotovaným ovocem. Rýžový nákyp je dobrota, která vás zasytí…
Drobenkový koláč je výborným dezertem, který budeme mít hotový téměř bez práce. Není potřeba vypracovávat žádné těsto, navíc je koláč jemný a příjemně šťavnatý. Upéct ho…
Známe ji sice ze závodních a školních jídelen, ale teprve doma připravená žemlovka je neskutečná dobrota! Voňavá jablky, skořicí a vanilkou poslouží jako hlavní sladké…
Jablečný závin podle tohoto klasického receptu zvládne i začátečník upéct tak, že si na něm všichni skvěle pochutnají. Hotový jablečný závin můžete na talíři doplnit…
Palačinky má rád každý. Dají se naplnit nespočtem různých náplní, jsou rychlé, snadné a zvládne je i začátečník. Snazší recept než tento snad ani nenajdete. K odměření…
Kynutý, makový, dokonalý. Takový je tento nadýchaný závin, který si můžete připravit jen tak ke kávě, nebo jako základ sladké snídaně. Rozpis je na dva záviny, ale ani…
Ze všech sladkých náplní je v našich končinách tahle snad nejoblíbenější. Vhodná do závinů, buchet i koláčů. Někomu může připomínat i dětství, kdy pekly babičky a…
Variant, jak upéct závin či štrúdl, je mnoho. Podle receptu připravíme jednoduchý štrúdl z jogurtového těsta, které před rozvalováním krátce vychladíme. Těsto se netrhá,…
Nepostradatelné dokonalé dvojctihodné koláčky, které pekly už naše prababičky. Máte je rádi? Moravské koláče jsou náročnější na přípravu, ale věřte, že stojí za to. A…
Klasický kynutý velikonoční mazanec připravíme z těsta, do kterého přidáme štědrou dávku másla a rozinky. Vykynutý mazanec potřeme vejcem, posypeme plátky mandlí a…
Tento vláčný a chutný moučník zvládne i začátečník. Jemný kakaové těsto s vrstvou tvarohové náplně uprostřed vám po upečení zaručí příjemnou svačinu nebo snídani. Určitě…
Pečení mazance má opravdu dlouhou tradici a recepty na něj se často předávají z generace na generaci. Mazanec připravený dle tohoto receptu je příjemně sladký a vláčný.…
Z osvědčeného domácího taženého těsta vytvoříme jablečný štrúdl jedna báseň. Klasické těsto překvapí svou chutí a vláčností. Jablečný závin podle tohoto receptu se…
Kdo by neznal české buchty plněné tvarohovou, makovou nebo povidlovou nádivkou? Oblíbený moučník můžete podávat i jako sladký oběd. Díky podrobným receptům na jednotlivé…
Jablečný závin patří mezi klasiku, která se pravidelně peče v našich kuchyních jako rychlá sladká pochoutka k nedělní kávě. Vyzkoušejme ale tentokrát kupované listové…
Zdravé moučníky jsou v dnešní době čím dál populárnější. Vláčnost těmto špaldovým řezům dodají nastrouhaná jablka a mrkev, s těstem není žádná velká práce. Jednoduše vše…
Mazanec je zpravidla ve tvaru bochánku s typickým křížem na svém povrchu. Tento recept však přináší mazanec, který je spletený ze 4 stejných pramenů. Po upečení jej pak…
Mazanec je u nás nejstarším doloženým velikonočním pečivem a těsto na něj se tradičně zadělává na Bílou sobotu ráno. Tato pochoutka by neměla chybět na žádném…
Milujete hrníčkové buchty a recepty na ně? Tak hned můžete vyzkoušet jednu voňavou s jablíčky a jemným tvarohem uprostřed. Je snadná, rychlá a lahodná. Potěšte rodinu…
Vonící po másle a uvnitř hebký a jemný mazanec plný rozinek a nasekaných mandlí. Zpravidla je podávaný na velikonoční snídani. A takový plátek natřený máslem a podávaný…