Jak naložit kuřecí maso na čínu? Tato minutková příprava masa je velmi oblíbená
Kuřecí čína je velmi známý a rozšířený pokrm, a to především pro jednoduchost i rychlost jeho přípravy. Orestované maso stačí doplnit o čerstvou zeleninu a báječný oběd máte na stole. Poradíme, jak maso naložit.
Ochucené nudličky kuřecího masa orestované společně s kousky zeleniny - ano hádáte správně, řeč je o oblíbené číně. Jako přílohu volíme nejčastěji rýži, případně nudle. Správně naložené maso tento pokrm posune na vyšší úroveň.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak naložit maso na čínu
Receptů na kuřecí čínu je nepřeberné množství - poradíme vám, jak postupovat:
- Maso nejprve nakrájejte na jemné nudličky dlouhé přibližně 4 cm a vložte je do misky.
- Nyní přidejte k masu oblíbené koření - koření na čínu, česnek, zázvor, sůl, pro ostřejší chuť špetku chilli, sójovou omáčku a také Solamyl, který marinádě dodá správnou konzistenci. Množství koření přidávejte podle své chuti.
- Naložené maso na čínu nechte zhruba 1 hodinu odpočívat v chladu lednice a poté ho můžete orestovat.
Komentáře