Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak používat bylinky na dochucení: Čerstvé dovedou pokrm k dokonalosti
Zdroj: Pixabay, StockSnap

V dnešní době, kdy máme téměř vše na dosah, je naprosto snadné mít sušené i čerstvé bylinky neustále po ruce. Neslouží pouze k dochucení pokrmů, ale také k jejich zdobení před servírováním. Jak využít celý jejich potenciál?

Bylinky jsou nedílnou součástí každého vaření. Pomalu ale jistě se vracíme k naší přirozenosti, kdy opouštíme umělá dochucovadla a bylinky opět nachází místo v našich kuchyních. Pěstovat je lze na parapetu, na terasách i zahradách.

Jak dochucovat pomocí bylinek

Poradíme vám, jak správně bylinky použít, abyste je využili naplno:

Sušené bylinky a koření skladujte v temnu a ve vzduchotěsných nádobách, aby si zachovaly svou barvu i aroma. Vyzkoušejte rump steak v bylinkách podle našeho videoreceptu, rozhodně neprohloupíte. Přejeme vám dobrou chuť.

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky