Broskvové čatní k foie gras
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 186 kJ / 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,73 g |
Tuky | 0,54 g |
Vláknina | 6,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 125,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to originál francúzsky recept, čatní podávajú k foie gras. Robila som tento rok viackrát, raz som skúsila s kardamónom - asi 6 celých pukov som varila s broskyňami a miesto jablčného octu som dala balsamico. Toto množstvo je "francúzske" - na jedno pohostenie. Samozrejme si ho môžete znásobiť a urobiť do zásoby. Preto som pridala spôsob sterilizácie.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 5 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 18 minutami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 30 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 2 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 3 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 6 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 6 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 7 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Další recepty
Suroviny: cukr třtinový, citron bio, cibule, rozinky, zázvor mletý, ocet jablečný
Broskvové čatní k foie gras
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmz3
0 názorů