Uzený vepřový bok na cibuli a česneku
Uzený bok se výborně hodí do studené kuchyně, protože ho můžete jíst rovnou na chlebu nebo jako součást obložených talířů. Teplý se zase podává jako příloha k luštěninám. Uzený bůček využijete také do nádivek nebo pod vajíčka.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 11 622 kJ / 2 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,15 g |
Tuky | 224,11 g |
Vláknina | 33,80 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 10,04 g |
Sůl | 23,40 g |
Sacharidy | 61,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Domácí a hezky masitý uzený bok můžeme nahradit velice málo prorostlou oravskou slaninou v celku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2023 19:11
8. 12. 2023 20:33
8. 12. 2023 20:11
7. 12. 2023 23:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 2 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 3 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Jemné domácí houskové knedlíky
Indianapi uvařila před 19 minutami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
TondaJ uvařila před 49 minutami
Vepřová bratislavská plec
Cikitaka uvařila před 2 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
adamustonik uvařila před 2 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Kveta58 uvařil před 3 hodinami
Čajové věnečky
AryKlofan188 uvařila před 3 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 4 hodinami
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 5 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 5 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
Bůček s kůží i bez kůže: Jak jej správně nakrájet, aby se nám při pečení kůžička pěkně propekla?
Další recepty
Suroviny: bůček uzený, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř, omáčka sojová
Uzený vepřový bok na cibuli a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYkXm
4 názory