Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Švestkové koláčky s mákem (švestkové knedlíky ze spařené mouky) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Johanka128
Sladká pudinková omeleta je nadýchaná jako obláček. Lehoučkou dobrotu vylepší čerstvé ovoce, přípravu zvládne i začátečník
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Levné vaření: Dušené zelí s brambory, placičky z ovesných vloček nebo kari z červené čočky vyjdou na pár korun