VIDEO: Upekli jsme mazanec podle cukráře Josefa Maršálka: Díky názornému postupu jej zvládnete jako nic
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor (plus malá rada pro začátečníky) Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 Mish_Ellie 60 min
Malé řízečky z leča, brambor a z hlívy ústřičné Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 varilamyskakasicku 25 min
Fast food zdravě i pro děti: Cuketová pizza, krůtí řízečky i tvarohové knedlíčky malé caparty nadchnou
Video Časopis plný zábavy a chutí: Křížovky a recepty v jednom. Uvařte si oblíbené klasiky a přitom si zaluštěte