TOP, nebo STOP? Vyzkoušeli jsme, jestli funguje virální trik na porcování ananasu. Výsledek nás překvapil
Univerzální jogurtové těsto na závin: Stačí na něj jen tři ingredience, je rychlé, vláčné a po upečení krásně křehké
Číňané před třemi tisíci lety vařili v páře a fritovali, připravovali jídla podobná dnešním a zapíjeli je vínem z prosa
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 mika59 90 min
Hlávkové zelí s kedlubnou a pečené vepřové kostky z kýty Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Colombo65 120 min
Otevírací doba obchodů na silvestra a Nový rok: Kam byste šli nakupovat zbytečně a kde naopak seženete vše potřebné
Recept na slaný masový koláč z křehkého těsta: Podle předpisu z 15. století funguje dodnes a je úžasně šťavnatý
Z Receptáře Přemka Podlahy: V 90. letech frčely bramborový šusprejt se škvarky nebo zelná polévka křampes