Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Špaldový koláč s červenou řepou, ořechy a krémem z tvarohu a mascarpone Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Johanka128 60 min
Jak sázet cibuli? Nejlepší doba je právě teď. Cibule potřebuje přiměřenou vláhu a jiné místo než loni
Pravá valašská kyselice: Polévka z brambor a zelí, která postaví na nohy i horala, se dá vylepšit klobáskou nebo houbami
Video Představujeme novou kuchařku Náš rok v kuchyni: Tato kniha by neměla chybět v žádné české domácnosti