Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
Víkendová snídaně R-o-m-i-k - vejce, slanina, fazole, cibule Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 R-o-m-i-k
Víkendová snídaně R-o-m-i-k- smaženky s domácím cibulovým chlebem Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 R-o-m-i-k
Retro okénko: Svačinky za socíku, to bylo školní mléko v sáčku a houska se šunkou za 1 Kčs, z domova chléb v ubrousku a jablko
Jak připravit křupavou tempuru k obalování masa i zeleniny? Japonské těstíčko vyžaduje svižné ruce a ledovou vodu, pak je perfektní