Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Sojové / seitan / ROBI steaky v hořčičné marinádě - vegan Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Amy.Stoker7
Seitan à la kuřecí (rostlinné maso z pšeničné bílkoviny) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 jumano 60 min
Seitan, tužší verze (rostlinné maso z pšeničné bílkoviny) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 jumano 60 min
Vaření v mikrovlnce: Pudink, zapečené brambory i paellu zvládnete s těmito recepty rychleji a ještě si skvěle pochutnáte