Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Hrnečkový třený koláč se švestkami, mákem a drobenkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Marie Svarcova 45 min
Kynutý koláč s mákem, švestkami a skořicovou drobenkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 veronikape 85 min
30 foto Pražské koule, recept na slavný retro zákusek s krémem uvnitř a čokoládou zvenku z pořadu Peče celá země
5 foto Císař František Josef I. svačil párky s hořčicí, v poledne si dopřával šampaňské a miloval císařský trhanec