Kynuté omelety podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka: Jsou krásně nadýchané a s džemem chutnají božsky
Holka u plotny peče: Velikonoční svěceník z kynutého těsta voní vanilkou a citronem a je úžasně nadýchaný
Jak na jaře vysadit jahody? Potřebují slunné stanoviště, správnou zálivku a přihnojování ve vhodnou chvíli
Bábovka kefírová - s lískovými oříšky a brusinkami Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 BastMetztli 65 min
7 foto Josef Maršálek připravil dokonalé muffiny s borůvkami: U jejich pečení moc nepřemýšlejte, žmolky v těstu jsou výhodou, překvapil cukrář
1. adventní neděle: Pečeme voňavé perníčky, zázvorky i štolu a připravujeme domácí vaječný likér podle vyzkoušených receptů
Staročeský camprat: Bramborák pečený v troubě na sádle voní česnekem a díky roztrhání má neodolatelně křupavou kůrkou