Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Nejjednodušší rajčatová omáčka na těstoviny z italské kuchařky Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Angel 666 45 min
Sladké třešně zrají: Jejich praskání způsobuje deštivé počasí, na červy a další hmyz platí postřik, na ptáky zakrytí stromu
Okaté palačinky aneb Turecké placky gözleme se špenátem a sýrem se snadno připravují a chutnají skvěle se špenátem a sýrem