Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Kachna po francouzsku se zeleninovým pyré podle Ondřeje Slaniny Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Tefal 55 min
Steak z vysokého roštěnce v červené curry pastě podle Ondřeje Slaniny Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Tefal 20 min
4 foto Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
Na linecké se nejlépe hodí sladkokyselé jemnější marmelády. Slepujte ho tenčí vrstvou a nechte správnou dobu uležet