Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Závitky z krkovice se zelím a špekem, dušené v papiňáku Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Anna Kocikova 50 min
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 185 min
Margarita je nejlepší drink do horkých letních dnů. Zkuste jej podle těchto receptů ve verzi s pivem nebo s chilli
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů