Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Švestkové knedlíky (Dělená strava podle LK - Kytičky + ovoce) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita
Honzovky s povidly (Dělená strava podle LK - Kytičky+ ovoce) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 90 min
Sušenky s čokoládou (dělená strava podle LK - kytičky + ovoce) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 50 min
Zelené kulaté zobání ze zahrádky: Hrášky nesmí chybět v žádné zahradě, ale dají se dobře pěstovat i na balkoně