VIDEO: Upekli jsme mazanec podle cukráře Josefa Maršálka: Díky názornému postupu jej zvládnete jako nic
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
Kakaová roláda s krémem stracciatella a ganache z bílé čokolády Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Miquel
Video Nepovedené záběry z kuchyně aneb Když knedlík padá, poleva se vylévá a soli je víc než v solném dole
Jak bojovat proti chorobám rajčat? Napadené části rostliny se musí odstranit a je vhodné držet se osvědčených postupů
Právě kvete česnek. Pořád je čas zajistit si velkou a zdravou úrodu, je třeba ho okopávat a odstranit plevel