Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Pikantní zelňačka (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita
Fazolky na česneku (Dělená strava podle LK - kytičky+zelenina) Recept ještě nebyl hodnocen 3,7 Taevita
Květák v bramboráku: Křupavá a voňavá zelenina svou chutí překvapí i masožrouty. Důležité je předem správně uvařit květák
Domácí jablečný ocet jen ze tří surovin: Recept podle návodu našich babiček zvládne každý, domácí ocet pak nemá chybu
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli