Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Anna Kocikova 60 min
Vepřové nudličky s uzeným bůčkem a zeleninou (v papiňáku) Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 Anna Kocikova 30 min
Vepřový plátek v zelenině a polotovaru z papiňáku Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Anna Kocikova 50 min
11 foto Jak na přípravu skvělé vietnamské kávy s kondenzovaným mlékem: Baristka z pražské Sapy nabízí jednoduchý postup