Pečená husokachna nadivoko: Šťavnatá a voňavá pečínka potřebuje dobře ochutit, odležet v chladu a péct při nižší teplotě
Krátce podušená kapusta překvapí jemnou chutí a křupavostí. Stačí zvolit vhodné koření a dusit ji tu správnou dobu
Domácí tlačenka podle receptu šéfkuchaře Hynka Vávry chutná jako ta ze zabijačky. Rosolovitou konzistenci zajistí vepřové kůže
Pečené vepřové plátky se sýrovým nádivkovým překvapením Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 varilamyskakasicku
Demi glace je ten nejlepší základ pro všechny druhy omáček: Jak jej připravit, aby měl opravdu silnou chuť?
8 foto Vyzkoušeli jsme nonstop automat na zeleninu: Kilo raných brambor od farmáře vyjde na 22 korun a kvalita je špičková
11 foto Karel Gott miloval obyčejná jídla, třeba holandský řízek, vzpomíná majitelka restaurace, kam zpěvák rád chodíval