Pečená husokachna nadivoko: Šťavnatá a voňavá pečínka potřebuje dobře ochutit, odležet v chladu a péct při nižší teplotě
Krátce podušená kapusta překvapí jemnou chutí a křupavostí. Stačí zvolit vhodné koření a dusit ji tu správnou dobu
Domácí tlačenka podle receptu šéfkuchaře Hynka Vávry chutná jako ta ze zabijačky. Rosolovitou konzistenci zajistí vepřové kůže
Video VIDEO: Kde mají v Praze nejlepší hranolky? V Karlíně vítězí velikost porce a křupavost, na Andělu zase omáčka
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí