Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
První republika s Kristinou: Nadýchaná vánočka s kandovanou citronovou kůrou chutná luxusně a vydrží dlouho vláčná
Poctivá slovenská kapustnica je voňavá a hustá tak, že v ní stojí lžíce: Zahřeje i zasytí a skvěle se hodí i pro sváteční večer
Domácí čokoláda s pudinkovým práškem vás vrátí do dětství. Je levnější než z obchodu a může ozdobit i stromeček
Expert varuje: Myčka je „wellness resort“ pro bakterie a plísně, některé jsou tak odolné, že by mohly kolonizovat Mars
Video Vánoce s Josefem Maršálkem: Plněné ořechy s jablečným karamelem voní máslem a skořicí a chutnají fantasticky
Cukroví z cukrovinek: Tatrankové pracny chutnají jako slavné oplatky a jíst je můžete hned po upečení
Husarské koláčky s marmeládou: Voňavé cukroví z křehkého těsta voní vanilkou a oříšky a snadno se dělá
Jaké spropitné dát v restauraci: S „dýškem“ se všude počítá, v Americe je i 18 %, říká Ladislav Špaček, expert na etiketu
Stánkaři můžou zavřít! Recept na trdelník za 15 Kč zvládne doma každý, chutí je k nerozeznání od toho na trzích
Retro okénko: Sušenky Spekulatius stály 12,50 Kčs, voněly podobě jako perníčky, jen mnohem víc křupaly
Hitem internetu je recept na domácí kebab! Stačí jen mleté maso, fígl s pečicím papírem a jogurtem a je hotovo
Jakou mouku dát do chlupatých bramborových knedlíků? Jen s jednou budou krásně nadýchané a udrží tvar
26 foto REPORTÁŽ: Vánoční trhy v Praze na Míráku: Perníčkový svařák za 80 Kč, kremrole za 45 Kč a buchtičky s krémem lákají davy