Petr Štěpánek preferuje chlapské vaření: Používám koření, které by normální člověk nepozřel, směje se herec
Brokolicové gnocchi si zamilujete: Příprava je snadná, chuť luxusní, s malým trikem je navíc budete mít jako z restaurace
6 foto Náš život s celiakií: Vietnamský salát bun bo nam bo podle kuchaře Šona naší Áně chutná, recept je snadný
Video Recepty z českých pohádek: Kynuté buchty jako z pohádky Princezna ze mlejna voní mákem a chutnají skvěle
Recept na vaječný koňak podle Josefa Maršálka: Voní po vanilce a mandlích, je krásně hladký a chutná fantasticky
Jak na krém do cukroví, který déle vydrží? Sázkou na jistotu je máslový základ, alkohol navíc a dostatek cukru
Vánoční bramborový salát podle šéfkuchaře Hynka Vávry je ochucený lákem z okurek, svěžest zajišťuje jablko
Video Recepty z českých pohádek: Vláčná hrníčková bábovka od Karkulky voní vanilkou a kakaem a potěší nejen babičku
7 foto Cukrář Josef Maršálek radí, jak správně skladovat cukroví: Pozor na balkon i pečivo plněné pudinkovými krémy, říká
Žloutkové cukroví se dá udělat jen ze dvou ingrediencí. Navíc je úžasně křehké a doslova se vám rozplyne na jazyku
Video Recepty z českých pohádek: Rohlíčky obzvláště vypečené z filmu Císařův pekař-Pekařův císař voní sádlem a chutnají skvěle
Jak na to nejlepší kapání do polévky? Vynikající zavářku uděláte jen ze dvou ingrediencí, vylepšit ji můžete bylinkami
13 foto Mandarinky, uhlí ze sklepa, buráky ve slupce a občas i nějaká čokoládová figurka aneb Jak se slavil Mikuláš za socialismu
Jak na ty nejlepší vanilkové rohlíčky a jakou mouku do nich použít? Nejčastěji je to hladká, vynikající jsou s ořechy i mandlemi
7 foto Cukrář Josef Maršálek radí, kdy naplnit linecké: Když to uspěcháte, cukroví brzy vyschne a náplň ztvrdne, říká
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
6 foto Retro okénko: Dětské kulaté piškoty stávaly 3,40 Kčs. Nejoblíbenější ale byly ty podlouhlé ze Slovenska se slavným obalem
7 foto Cukrář Josef Maršálek radí, při jaké teplotě péct světlé i tmavé linecké a nabízí fígl, jak poznat, že už je hotovo