Petr Štěpánek preferuje chlapské vaření: Používám koření, které by normální člověk nepozřel, směje se herec
Brokolicové gnocchi si zamilujete: Příprava je snadná, chuť luxusní, s malým trikem je navíc budete mít jako z restaurace
Koláčové dobroty od Marcely: Pracny podle bábinky voní kořením a citronovou kůrou. Dokonalé jsou i díky obalení v kakau
Z jaké mouky upéct linecké cukroví? Jen jedna zajistí, že budou srdíčka či kolečka krásně křehká a jemná
20 foto Tarte Tatin podle Vojty Vrtišky: Jablečný koláč voní karamelem a skvěle chutná s vanilkovou omáčkou
8 foto Pět tipů na úžasné jedlé dárky: Radost udělá domácí likér, sirup na přípravu svařáku nebo třeba cibulovo-slaninová marmeláda
Náš život s celiakií: Bezlepkové perníčky, nepovedená vosí hnízda a záchrana v podobě low carb cukroví
Káva calimero zahřeje i ty největší zmrzlíky: Vaječňák nápoj příjemně zjemní a whisky mu dodá na síle
Video Zkušená perníkářka radí, jak nazdobit perníčky: Nejdůležitější je ta správná hustota polevy, říká
Retro okénko: Univerzální omáčka UHO bývala klasika školních jídelen. Díky snadným trikům bude chutnat božsky
9 foto Retro okénko: Adventní kalendáře se prodávaly i za socialismu. Byly však vzácností, vyráběly se třeba pro Tuzex
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
Jak na skvělé linecké cukroví: Čím je naplnit a na kterou stranu mazat marmeládu, aby byl výsledek dokonalý
13 foto Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Vynikající išlské dortíčky podle Sandtnerky: Tradiční cukroví jako od babičky voní kakaem, skořicí a rumem
15 foto Staročeské Vánoce ve skanzenech 2024: Kde ochutnáte perníčky, kde vánočku a kam za dětmi dorazí Mikuláš
Sedm nejlepších druhů retro cukroví: V minulosti byly v kurzu Sandokanovy oči, domácí čokoláda nebo nepečené kuličky
4 foto Retro okénko: Rum tuzemák stál 50 Kčs za půllitr. Nejslavnější byl s plachetnicí. Sehnat se dá stále, jen se mu nesmí říkat rum
Jakou mouku použít do perníčků: Původně do nich patřila žitná, jiná je ale vhodnější a zajistí, aby na nich lépe držela poleva
Cukrář Josef Maršálek radí, jak zajistit, aby buchty nebyly vysušené. Klíčem k úspěchu je hlavně neuspěchat přípravu