Petr Štěpánek preferuje chlapské vaření: Používám koření, které by normální člověk nepozřel, směje se herec
Brokolicové gnocchi si zamilujete: Příprava je snadná, chuť luxusní, s malým trikem je navíc budete mít jako z restaurace
7 foto Řepánky podle staročeského receptu ze skanzenu: Nadýchané bochánky s mákem jsou vláčné a krásně voní ořechy
Dubajská čokoláda: Na tenhle „zázrak“ se v Německu stojí fronty od tří od rána. U nás je téměř k nesehnání, ale máme recept
14 foto Náš život s celiakií: Jak se najíst ve fast foodu? Bezlepkové burgery jsou rarita a pozor si musíme dávat i na hranolky
Low carb kakaové sušenky podle Hanky z Poděbrad. Máme recept na dokonalé vánoční cukroví, po kterém nepřiberete
10 foto Retro okénko: Vánoční kolekce byly za socialismu oblíbené. Půlkilová vyšla na 35 Kčs, rodiny s dětmi je fasovaly od ROH
Kalendář vánočního pečení: Kdy zadělat těsto na perníčky, kdy péct linecké a rohlíčky, aby bylo cukroví nejlepší
Vdolky jako z pohádky: Tradiční pečivo chutná mnohem lépe s jablky. Dodají jim na svěžesti a těsto příjemně zvláční
Jednoduché svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta vydrží dlouho vláčné a úžasnou křehkost jim dodá máslo
Co s husím výpekem? Hodí se k ochucení zelí, do rizota, ale skvělý je i do základu mnoha pomazánek, v chladu vydrží týdny
13 foto Recept na dort Pavlova od Nadi Pohlreichové z Malé cukrárny u Prahy: Díky jasnému postupu se povede hned napoprvé
18 foto Díky low carb dietě zhubla 40 kilo a postavila na tom své podnikání. Teď Hanka z Poděbrad peče skvělé „dietní“ dorty
Svatomartinské akce v Praze a okolí: Kde ochutnáte vypečenou husu, kde zažijete šlapání zelí a kam vyrazit za mladými víny
Kundrfály: Knedlíky ze zelím a cibulí z jednoho pekáčku se podle receptu knedlíkového mistra povedou každému
Jak na kynuté svatomartinské rohlíčky: Nadýchané máslové pečivo chutná skvěle s makovou či ořechovou náplní
18 foto Vynikající „bezpracné“ škvarky podle Kláry: Recept na křupavou pochoutku z trouby zvládnete i v paneláku
Svatomartinské kuře nahradí i husu. Stačí přidat správné ingredience a bude chutnat a vonět úplně jako tradiční pečínka
28 foto Uzeniny vyrábějí v rodině Čejkových již více než 100 let. Vyhlášená je jejich tlačenka podle receptu po dědovi
Pan de muerto: Mexické kynuté bochánky voní anýzem a pomerančovými květy a jsou nadýchané jako obláček
Dušičkové kosti: Staročeské cukroví nadchne svou křehkostí a nadýchaností, stejně jako boží milosti se smaží a obaluje v cukru