Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
40 foto Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
13 foto Účastnice Hell's Kitchen Sierra přiznala, kdy je v kuchyni nejistá a jaká jídla neumí vařit: Musím se to naučit, to vím, říká
Sedm věcí, které byste v restauraci nikdy neměli dělat: Srkání špaget nebo okusování pečiva je zapovězeno, jde to i jinak
9 foto Vyzkoušeli jsme, jak vaří pražské menzy: Vysokoškoláci mají slušný výběr. Nechybí klasiky jako smažený sýr nebo fish & chips
Velký přehled vánočních trhů 2024: V Brně už začali, Praha se připojí 20. listopadu, jinde startují až v prosinci
Ostravsky Gastrošef ukázal, jak na retro camping salát: Základ je ve vhodném salámu a druhu cibule, prozradil
Výrobkyně marmelád poradila, jak na linecké: Připravujte ho v předstihu, aby byl čas promazávat, čerstvé se láme, říká Hana
Voňavé makové loupáky od Terezy z Peče celá země: Drahé máslo nahraďte sádlem, pomůže to skvělé chuti, říká
14 foto Daniela z Hell's Kitchen ujíždí na tataráku a bojí se cukrařiny: Vlastní restauraci bych nechtěla, vzala by mi moji lásku, říká
12 foto Otestovali jsme pražské cukrárny: Narazili jsme na famózní zákusek, super punčák i podnik, kde se dávno zastavil čas
20 foto Vítěz Peče celá země Vojtěch Vrtiška pokřtil svou kuchařku: Dojaly ho Mirka van Gils i Tereza Bebarová, překvapil dezertem
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká
Viktorie z MasterChefa připravila toast, který chutná jako smažák: Miluju originál, ale tohle ho skvěle nahradí, říká
Jan Punčochář připravil skvělou pomazánku na topinku: Ukázal i fígl, jak dosáhnout perfektně křupavého chleba
Jihočeské AB: Marketingový trik, nebo skutečné máslo? Cukrářka radí, proč tento tuk nedávat do cukroví
Hrnkové houskové knedlíky ke svatomartinské huse: Nadýchané knedlíky skvěle chutnají, jsou snadné a rychlé
17 foto Radek Kašpárek vzpomíná, jak narazil s moravským zelím: S babiččiným receptem mě poslali do háje, říká
Jak vybrat i upéct svatomartinskou husu? „Může být i mražená, pohlídat si ale musíte jednu věc,“ říká restauratér Filip Töpfer