Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
12 foto Otestovali jsme pražské cukrárny: Narazili jsme na famózní zákusek, super punčák i podnik, kde se dávno zastavil čas
20 foto Vítěz Peče celá země Vojtěch Vrtiška pokřtil svou kuchařku: Dojaly ho Mirka van Gils i Tereza Bebarová, překvapil dezertem
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká
Viktorie z MasterChefa připravila toast, který chutná jako smažák: Miluju originál, ale tohle ho skvěle nahradí, říká
Jan Punčochář připravil skvělou pomazánku na topinku: Ukázal i fígl, jak dosáhnout perfektně křupavého chleba
Jihočeské AB: Marketingový trik, nebo skutečné máslo? Cukrářka radí, proč tento tuk nedávat do cukroví
Hrnkové houskové knedlíky ke svatomartinské huse: Nadýchané knedlíky skvěle chutnají, jsou snadné a rychlé
17 foto Radek Kašpárek vzpomíná, jak narazil s moravským zelím: S babiččiným receptem mě poslali do háje, říká
Jak vybrat i upéct svatomartinskou husu? „Může být i mražená, pohlídat si ale musíte jednu věc,“ říká restauratér Filip Töpfer
8 foto Otestovali jsme pražské prodejny chlebíčků: Našli jsme okoralou veku i fantastický výrobek za 40 korun
Bramborový knedlík patří na svatomartinskou tabuli: Připravíte ho jednoduše a rychle, chutnat bude famózně
13 foto Perfektní uzení Davida Plzáka naučil jeho dědeček: Vše, co vytváříme, děláme ručně a zákazníci to oceňují, říká
Video V soutěži Česká Chuťovka zabodovaly houbové knedlíky, sváteční borůvkový koláč i vánočka ze známého obchodu
21 foto Sedm pokrmů, které nesmí chybět na svatomartinském menu: Hustý kaldoun, pečená drůbež nebo křehké rohlíčky
Pařížský salát podle ČSN: Retro recept nabízí větší kvalitu než obchody. Důležitý je výběr salámu i krájení
29 foto Svíčková s horáckým knedlíkem podle Pepy Nemravy: Masu se zeleninou dejte den v chladu, říká účastník MasterChefa
14 foto Lucie Borhyová má doma vždy navařeno: Nejraději připravuje moravského vrabce se špenátem, na pečené kuře používá fígl
12 foto Vyzkoušeli jsme vítěznou bagetu od Emy z Hell's Kitchen: Prezentace zabila skvělou chuť, jídlo by potřebovalo víc péče