Rychlé vanilkové rohlíčky: Těsto je hotové během chvilky, na odležení stačí půl hodiny a tvarování urychlí i forma na rohlíčky
Opilý Izidor poslouží i jako skvělé vánoční cukroví: Vláčné řezy plné čokolády a rumu luxusně vypadají a božsky chutnají
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
Jak na skvělou smaženici podle Jaroslava Sapíka: Šéfkuchař prozradil jeden moravský trik, díky němuž je jídlo perfektní
Omáčka z hub dušených na pivu je jednoduchá a skvěle chutná: Má říz po česneku a budete si ji chtít přidat
30 foto Semifinalista MasterChef Česko 2020 Pavel Berky prozradil, jak na pravé romské goja: Je to populární i kontroverzní jídlo, říká
Gruzínská omáčka satsivi z vlašských ořechů dodá kuřeti božskou chuť a vůni. Podávat se dá teplá i studená
12 foto Moderátor Aleš Háma nabídl vlastní recept na kulajdový toust: Je to delikátní záležitost, říká o pokrmu, který vymyslel
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny
Mýty a fakta: Platí, že se houbová jídla nesmějí ohřívat a zapíjet alkoholem? Odborník vysvětluje, co je pravda
14 foto V MasterChef Česko 2023 skončila Joy: Na její hladové žaludy, krájení narovno a další hlášky ale nikdo nezapomene
17 foto Herec Václav Kopta: Nemusím restaurace, kde dostanete 16 miniaturních chodů, radši se zakousnu do pořádného řízku
Která jídla patří k babímu létu? Perfektně se hodí třeba pečená dýně, zeleninové a ovocné šťávy či dobře zvolený koláč
Při nákupech potravin v Polsku hrozí riziko: Až třetina výrobků je totiž šizená, prošlá nebo je zákazník klamán
Sladké dýňové máslo si zamilují dospělí i děti: Voní skořicí a vanilkou, připravené je zhruba do hodiny
Voňavý jablečný perník podle Josefa Maršálka: Těsto nikdy nešlehejte, jen opatrně míchejte, radí cukrář
Jak skladovat mošt, aby vydržel rok i déle? Pomůže nejen mrazák či lednička. Musíte však dbát několika rad, říká odborník
Česnečka je druhá nejlepší polévka ve střední Evropě: Odborníci ocenili její účinky proti nachlazení i kocovině
12 foto Moderátor Aleš Háma preferuje českou kuchyni: Dokážu si pochutnat i na vlašáku z papíru s rohlíkem, říká
Co udělat se zelenými rajčaty? Usmažte je, dejte do papírových pytlíků s jablky, nebo je naložte i s kořením
Moravské báleše podle receptu od babičky: Tyhle kynuté placky se snadno připravují a chutnají nasladko i naslano
8 foto Jak na smažené zelí podle Aničky z MasterChefa: Odkoukala jsem ho od jednoho českého kuchaře, přiznává soutěžící