Čištění horkovzdušné fritézy je hračka: Stačí znát pár triků a vědět, na co si dát rozhodně velký pozor
Mezi stovkou nejhorších jídel jsou i tři česká: Zahraničním odborníkům nechutná chlebová polévka ani pomazánkové máslo
15 foto Vyzkoušeli jsme, jak se vaří v restauraci Jana Punčocháře: U Matěje potěší poctivá česká kuchyně, za oběd dáte kolem 500 korun
Třicet nejpopulárnějších zvuků jídla a pití: Krájení chleba, smažení, kousání do jablka i cinknutí lžičky v hrnku milujeme
Masopustní tvarohové koblihy podle Moniky: Jsou tak dobré, že do druhého dne nevydrží, říká autorka kuchařek
Těhotnej kuchař poradil, jak snadno připravit pečený bůček: Křupavou kůrčičku dodělejte na pánvi, říká
30 foto Škvarkové pagáče podle Pavla Berkyho jsou nadýchané a křupavé: Recept na slané masopustní pečivo zvládne každý
Starý chleba nemusí skončit v koši: Kromě topinek si můžete připravit i speciální strouhanku, která však nepatří na řízky
Gastro glosa: Věrnostní aplikace mají problém. Za slevy, které nabízejí, se o nás obchodníci dozvídají víc než tušíme
Vynikající masopustní vdolky podle Pepy Nemravy: Nadýchané dobroty vonící rumem a máslem doplní lahodný krém
11 foto Kam vyrazit v Praze na brunch: Vyzkoušeli jsme turecká vejce za 259 Kč i „Benedikta“ za necelé dvě stovky. Vyhrála ovšem klasika
Odborník na výživu Pavel Suchánek: Zázračná metoda na hubnutí neexistuje, ale jogurt či libové maso k večeři pomohou
Valašská kyselica podle Kuby z MasterChefa: Voní uzeným masem, špekem i kmínem. Přípravu zvládne i amatér
V únoru můžete začít s pěstováním: Za okno dejte bazalku, do skleníku rajčata a okurky. Důležitá je ovšem teplota venku i uvnitř
Gastro glosa: Nařízená voda zdarma v restauracích budí vášně. Vyhrocený střet na sebe nenechá dlouho čekat
Domácí Big Mac i s tajemnou omáčkou máte připravený za chvilku: Chutná lépe než ve fastfoodu a přípravu zvládne každý
6 foto Jana Paulová se v Prostřeno! nechce zabydlovat: Sama nejraději vaří rychlovky a tvrdí, že si zatím nikdo nestěžoval
Rozmrazit maso, aby nebylo zdraví škodlivé, není složité: Je však třeba se vyhnout chybám, které děláme skoro všichni
Nadýchané koblihy s krémem: Do těsta patří rum a spousta vajec, základem je dobře nakynuté těsto. Výsledek nadchne všechny
10 foto Srdíčková roláda podle Josefa Maršálka: Pěnový korpus zaručí nadýchanost, cigaretová pasta efektní výsledek, říká