Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Hodnocení 90× Jak připravit kysané zelí ke kachně či huse? Nezapomeňte na sádlo a zlatavou cibulku 13. 11. 2023
Hodnocení 29× Časté chyby při rozmrazování husy: Obrňte se trpělivostí a dopřejte masu čas 8. 11. 2023
Hodnocení 34× Časté chyby při pečení husy: Rady a tipy, jak jim předejít, abyste si pochutnali 3. 11. 2023
Hodnocení 61× Jak dlouho se vaří kysané zelí? Čas není vše, důležité je i pravidelné ochutnávání 2. 11. 2023
Hodnocení 27× Kolik je potřeba surovin k přípravě 20 chlebíčků? Poradíme, jak mít všeho dostatek 1. 11. 2023
Hodnocení 13× Jak připravit zeleninovou hořčici z červené řepy? Stačí použít několik surovin 25. 10. 2023
Hodnocení 16× Jak připravit punč: Vsaďte na kvalitní víno, čerstvé ovoce a experimentujte s kořením 25. 10. 2023
Hodnocení 33× Jak se dělá znojemská omáčka: Do české klasiky patří hovězí maso i lák z okurek 25. 10. 2023
Hodnocení 16× Jak často krmit kvásek: Za dobrou péči se vám odmění nadýchanými chleby 25. 10. 2023
5 foto Hodnocení 10× 7 častých chyb při dochucování jídel: Ochutnávejte a koření používejte s citem 26. 10. 2023
Hodnocení 6× Zeleninové hořčice: Skvěle se hodí k teplým uzeninám, při grilování i jako základ dipů 31. 10. 2023
Hodnocení 4× Jak používat bylinky na dochucení: Čerstvé dovedou pokrm k dokonalosti 24. 10. 2023
Hodnocení 57× Na jaké pánvi smažit bramboráky? Správná volba je důležitější, než by se mohlo zdát 29. 10. 2023
Hodnocení 52× Na čem smažit bramboráky? Jedině na sádle budou chutnat jako ty od babičky 25. 10. 2023
Hodnocení 20× Jak připravit kuřecí maso, aby bylo šťavnaté? Zkuste marinády a nízkou teplotu 10. 10. 2023
Hodnocení 27× Jak dlouho péct rohlíky v troubě? Kratší dobu, při vyšší teplotě a s párou 18. 10. 2023
Hodnocení 12× Nejlepší recepty z vepřového masa: Vychutnejte si guláš, výpečky i koleno 15. 10. 2023