Ostravsky Gastrošef v Prostřeno!: Zakrytá tvář, vaření u slavného herce, tlačenka v krabici i luxusní křenový krém
Vynikající velikonoční nádivka podle receptu šéfkuchaře Marka: Chybět v ní nesmějí hlavně jarní bylinky
Jak ozdobit velikonočního beránka: Snadno to jde čokoládou, šlehačkou či jednoduchou tradiční polevou s vůní rumu
Perfektní špenát z kopřiv připravíte z mladých výhonků spařené rostlinky. Výborný bude ochucený česnekem
Oblíbená vajíčková pomazánka má řadu variant od klasické s máslem přes jogurt či tvaroh až po ingredience, jako jsou ryby
Vaření vajec natvrdo krok za krokem: Na pevný a vláčný žloutek a bílek bez gumové konzistence stačí dodržovat tyhle rady
Rady na vyklopení velikonočního beránka z formy: Stačí využít osvědčený postup i pár fíglů a beránek bude výstavní
Slaninová pomazánka na chlebíčky: Netradiční varianta hermelínové pomazánky je chuťově výraznější než originál
Video Jak barvit vajíčka v cibulových slupkách: Jednoduchý vzor vytvoříte pomocí ozdobného lístku nebo květu
Srbské rizoto z mletého masa: Vychutnejte si školní klasiku v poctivé variantě se šťavnatým masem a zeleninou
Jak připravit nejlepší špenát? Díky smetaně bude lahodně krémový, česnek i špetka muškátového oříšku jej provoní
Řezy Florida neboli Obližprst: Tři lahodné vrsty jsou vláčné a nadýchané, ukryté pod sněhovou čepičkou
Křehoučké jogurtové řízky jsou báječně šťavnaté díky marinování. Stačí půlhodina v marinádě, přes noc budou ještě jemnější
Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Sedmikrásky si můžete vychutnat jako jedlou ozdobu na dezertu či v polévce. Mladé listy osvěží pomazánky
„O svatém Anselmě semeno do země“ aneb Co nám říkají pranostiky na duben? Naši předkové se jimi řídili
Chlebová placka z trouby: Na pita chleba, foccaciu nebo naan stačí jen několik ingrediencí, nejdůležitější je teplota pečení
Jak vypěstovat medvědí česnek v květináči? Zasaďte cibulku nebo semínka, rostlinu dejte na polostinné místo a udržujte vlhkost