Otestovali jsme perfektní kaťák v Motorestu pod Řípem, který ocenil Zdeněk Pohlreich. I klasika jde dělat jinak
Chalupářské fazolky podle Mirka Donutila: Pikantní dobrota s vepřovým masem je do pár minut na stole a přípravu zvládne každý
Večeře za 20 Kč pro jednoho: Staročeský pokrm šumajstr z krup voní česnekem, sádlem a majoránkou a nasytí i velké jedlíky
Jak na perfektní zapečené brambory, aby byly uvnitř šťavnaté a zvenku křupavé? Vláčnost zajistí smetana, o křupavost se postará sýr
Retro okénko: Nepečený rychlý jablkový dezert voní po vanilce a skořici a využijeme do něj "unavené" ovoce
Kočičí svatba neboli šoulet: Levné staročeské jídlo z hrachu a krup skvěle vylepší kousek uzeného masa či slaniny
Třikrát kuře na minutku: Kořeněné karí, špíz se zeleninou nebo plněná tortilla jsou připraveny do půl hodinky
Pučálka z naklíčeného hrachu je zdravější a levnější než chipsy. Takhle jednoduše se navíc připravuje
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny: Uvnitř jemné, zvenku křupavé, takové, že je budete chtít znova a znova
Plesnivé brambory aneb Zapečená delikatesa s nivou a smetanou chutná fantasticky, navzdory svému názvu
Rychlé hrnkové palačinky nejen pro začátečníky: Můžeme je plnit marmeládou i sýrem a přípravu zvládne každý
Jak nejlépe oživit zvadlé listy zeleniny a salátů? Pomůžou lednice, utěrka, voda, hluboký talíř i obyčejný igelitový sáček
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky
Výborné sýrové bramboráčky pro začátečníky: Křupavé placičky zvládne připravit do 30 minut podle snadného postupu každý
Tortilla na 3 způsoby a do 30 minut: Výtečná je s kuřetem, jako wrap "co dům dal" nebo i se šunkou a sýrem