Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
6 foto 6 tipů, jak připravit fantastické nepečené moučníky z jahod: Zkusíte jahodové tiramisu, pudink nebo zmrzlinu?
7 tipů, jak nejlépe mrazit potraviny: Co potřebují jahody a jak mrazit slaninu i koláče, aby pak byly perfektní
Francouzská kuchyně: Jaké je tajemství quiche? Pohlédněte s námi do historie a upečete si tento slaný koláč třeba v Remosce
6 foto Středozemní kuchyně: Jak si doma připravit dokonalý gyros jako z řecké taverny? Pomůže cibule!
7 foto 5 netradičních večeří z květáku: Vyzkoušíte krémovou polévku, květákovou koprovku nebo falešný vlašák?