Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě, vařený ve fólii nebo v ubrousku se vždy povede
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Ladislav Špaček radí, jak být dobrým hostitelem: Vánoční návštěvy nevyzouvejte a nepeskujte za bujaré oslavy, jde to i jinak
Zelí bez plísně? Žádný problém, pokud dodržíte pět klíčových pravidel a ochutnávat budete jen čistou vidličkou
Natrhali jste si koše plné hrušek? Zavařte je s voňavým kořením a užívejte si jejich lahodnou chuť a pevnou dužinu celý rok
„Svatý Havel do zelí zajel.“ Co dalšího je třeba sklidit a jak se co nejlépe připravit na zimu podle říjnových pranostik
Vláčné kokosové kostky voní čokoládou a kokosem. Přípravu zvládnete do půlhodinky a moučník ocení i děti
Jak správně uskladnit jablka na zimu? Pozor na vodu a některé potraviny, pomoci může i obyčejný papír
Jak vychutit zelí nakládané do sudu. Správný poměr soli, koření i dalších přísad vytvoří perfektní křupavé kysané zelí
Nadýchaný řízek? Ten savojský je díky obalení v bílku lehký jako obláček. Příprava je přitom snadná a rychlá
Jak připravit domácí kysané zelí: Dokonalý výsledek zajistí správné množství soli, pak je zelí chutné a nekazí se
Voňavé a křupavé řízky z bedly bez smažení a složitého postupu. O perfektní chuť se postará trouba a zajímavý trojobal
Využijte podzimní úrodu naplno: Jablka do štrúdlu a dalších sladkých jídel si snadno zavařte do zásoby
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé