Potravinové banky, charity i místní spolky: Velký přehled, jak a kde přesně můžete po povodních pomoci i kde pomoc sami získat
Jak využít zbylé knedlíky: Klasikou je osmažit s vejci, ale dobře poslouží i do salátů, karbanátků nebo nasladko
Fritelle di pasta: Smažená těstovinová hnízda jsou báječně křupavá, voní bylinkami a využijete v nich zbylé uvařené těstoviny
Hodnocení 1× Sicilské cannoli: Italské dezerty nejsou jenom tiramisu nebo panna cotta 9. 9. 2024
14 foto Hodnocení Co všechno se dá udělat na grilu? Kromě tradičních pokrmů lze grilovat i moučníky 9. 9. 2024
8 foto Hodnocení 11× Jak zpracovat dýni do zásoby? Dá se zamrazit nebo zavařit nasladko či naslano 6. 9. 2024
8 foto Hodnocení Co sladkého připravit z batátů? Sladké brambory patří také do sladké kuchyně 3. 9. 2024
10 foto Hodnocení Z jaké zeleniny jdou udělat hranolky? Oblíbená příloha nemusí být jenom z brambor 3. 9. 2024
Hodnocení 112× Proč se prosívá mouka? Po přečtení našeho článku ji už budete prosívat pokaždé 2. 9. 2024
6 foto Hodnocení Jak se dá cuketa uchovat na zimu? Můžete ji zamrazit, zavařit nebo usušit na mouku 24. 8. 2024
8 foto Hodnocení Na co si dát pozor u celozrnných koláčů? Prozradíme, co vás může překvapit 23. 8. 2024
8 foto Hodnocení 1128× Z které mouky se dělá knedlík? Aby byl opravdu nadýchaný, je nutné zvolit tu správnou 23. 8. 2024
7 foto Hodnocení 3× Jak zdravě zahušťovat omáčky? Kromě zeleniny to jde fazolemi, pohankou nebo žloutkem 18. 8. 2024
4 foto Hodnocení 1× Zeleninové zmrzliny: Oblíbenou letní pochoutku připravíte z dýně, okurky i řepy 18. 8. 2024
Hodnocení 3× Jak poznat zkaženou marmeládu? Plíseň není pouze na povrchu, ale v celé sklenici 14. 8. 2024
Hodnocení 1× Jak udělat cold brew? Příprava trvá několik hodin, zvládne to ale opravdu každý 12. 8. 2024
7 foto Hodnocení Jak nastrouhat parmezán? Využijete ho při přípravě těstovin, rizota, ale i polévky 21. 8. 2024
6 foto Hodnocení 1× Jak nastrouhat čokoládu na hoblinky? Můžete použít struhadlo, nůž, škrabku i špachtli 16. 8. 2024
7 foto Hodnocení 1× Jaký cukr používat při zavařování kompotů? Nejčastěji volíme klasický bílý nebo třtinový 9. 8. 2024