Koprová omáčka podle pana Šroubka: Recept z roku 1926 s poctivým vývarem, žloutky a zakysanou smetanou
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
5 foto Hodnocení 20× Desatero rad na téma uzení masa: Jak nakládat do soli a jak dlouho maso udit 17. 11. 2023
4 foto Hodnocení 5× Jak připravit špagetovou dýni: Dlouhá vlákna z upečené dužiny připomínají špagety 12. 11. 2023
Hodnocení 6× Jaké jsou tři časté chyby při uzení? Důležité je naložení masa i teplota v udírně 13. 11. 2023
Hodnocení 69× Jak upéct svatomartinskou husu? Poradíme, jak na to, aby chutnala jako od babičky 5. 11. 2023
Hodnocení 15× Jak využít hlávkové zelí? Vyrobte z něj kysané zelí nebo zeleninovou čalamádu 2. 11. 2023
Hodnocení 49× Jak se liší vanilkový a vanilinový cukr. Pravou vanilku obsahuje pouze jeden z nich 4. 11. 2023
Hodnocení 3× Jaké koření dát do svařeného vína: Se skořicí a hřebíčkem chutná vždy dokonale 25. 10. 2023
Hodnocení 1× Jak oloupat jedlé kaštany: Důležitým krokem je naříznutí plodů z obou stran 25. 10. 2023
Hodnocení 8× Jak upéct jedlé kaštany? Tuto delikatesu můžeme připravit v troubě i na pánvi 25. 10. 2023
Hodnocení 13× Co patří do špaget carbonara? Nesmí chybět pancetta, parmezán a vejce 24. 10. 2023
Hodnocení 22× Jak uvařit špagety carbonara? Jak na to, aby byly dokonale krémové a chutné 23. 10. 2023
Hodnocení 10× Jak uvařit dýňové gnocchi: Přelité máslem s česnekem a tymiánem chutnají báječně 23. 10. 2023
Hodnocení 9× Jak vyškvařit křupavou slaninu. A jak na to, aby se při škvaření příliš nekroutila 22. 10. 2023
Hodnocení 19× Jak uvařit pudink z prášku. Kterou ze dvou možností nejraději používáte? 17. 10. 2023
Hodnocení 21× Jak využít alobal při pečení? Matná a lesklá strana mají odlišné vlastnosti 19. 10. 2023
Hodnocení 79× Jak vyrobit gumové medvídky pro děti z ovoce a agaru? Skvělé želé bonbónky potěší 13. 10. 2023
Hodnocení 12× Jaký je rozdíl mezi agarem a želatinou? Použití zahušťovadel je snadné 13. 10. 2023
Hodnocení 19× Jak pracovat se sušeným droždím? Stačí jen přimíchat do těsta a nechat kynout 15. 10. 2023